Narinina reakcija ne nailazi na Sermetova očekivanja. Može li Irmak uvjeriti Deniz i Firat da joj je život u opasnosti?

20.ep - 23. prosinca

Atif kuje plan zbog Sermetovih prijetnji. Cilj mu je u potpunosti izbrisati Sermeta iz Narinina života. Zbog toga je spreman dovesti Sermeta u životnu opasnost.

S nestrpljenjem se očekuje što će se dogoditi s Atifovim planom. Šadije se prilagodila životu na Sermetovu imanju i kroz razgovor se postupno zbližava s njime.

U prošlosti u Jaslihanu nestaje mladi Firat. Da bi ga pronašao, Hikmet stupa u kontakt s Narin. Međutim, ni Narin ne zna gdje je Firat koji je pobjegao od obitelji i ne pojavljuje se na predavanjima na fakultetu.

21.ep - 27. prosinca

Narinina reakcija ne nailazi na Sermetova očekivanja. Može li Irmak uvjeriti Deniz i Firat da joj je život u opasnosti? Dolazak Redžepa unese nemir u Narinin i Šadijin susret. Vidjevši oca, Šadije ne želi sjediti s njime i odlučuje napustiti restoran. Sermet odlazi za Šadije da bi je utješio i nagovorio da sjedne s ocem na pet minuta. Na kraju svega, Narin i Šadije zajedno odlaze iz restorana.
Narin misli da treba zahvaliti Sermetu što joj je pronašao sestru, ali doznaje da ju je oteo i prekori ga zbog toga. U međuvremenu, Irmak pokušava uvjeriti Deniz i Firata da joj je Redžep prijetio. Deniz joj ne vjeruje. Što će Irmak sve poduzeti kako bi ih uvjerila?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju