Sermet i Deniz spremaju se za svoj prvi spoj, ali Firat i Narin sprečavaju ih u tom pothvatu. Deniz ne može ni trenutka ostaviti Narin samu jer je prilično rastresena zbog Firatove bračne ponude.

53.ep- 17. veljače

Sermet i Firat razgovaraju o njegovom odnosu iz prošlosti s Nil. Firat govori kako ta veza za njega ništa nije značila jer je volio Narin. U prošlosti, Deniz staje na Narininu stranu i oštro prekori Irmak. Taj će događaj biti početak Irmakine mržnje prema Narin koja se proteže sve do danas Šadije u prošlosti pokušava pobjeći ali shvaća da nema nikoga kome bi se obratila. U sadašnjosti, Šadije se priprema za vjenčanje. Firat želi prčati s Narin ali mu ona govori da ako želi da vjenčanje dobro prođe da je se kloni. Firat ne odustaje i uporno želi razgovarati s Narin. Ona prvo odbija s njim ragovarati, ali Firat je uporan i govori joj što je sve prošao i moli je da mu oprosti i primi ga nazad. Nakon izbivanja cijele noći, Zafer se vraća kući i govori Šadije nešto što će je skroz slomiti.

54.ep- 18. veljače

Firat i Narin provode noć zajedno.Sermet govori Sinanu kako mu nikada neće oprostiti što je učinio Firatu te mu nudi novi početak u kojemu će mu pomoći. Firat se želi oženiti s Narin, ali ona ima velike nedoumice i kolebanja u vezi s Firatom. Firatu u pomoć priskače neočekivana osoba, njegov brat Sermet.

Sermet i Deniz spremaju se za svoj prvi spoj, ali Firat i Narin sprečavaju ih u tom pothvatu. Deniz ne može ni trenutka ostaviti Narin samu jer je prilično rastresena zbog Firatove bračne ponude. S druge strane, Firat pati u Sermetovoj kući. Hoće li Sermet i Deniz uspjeti stići na svoj prvi spoj? Šadije, koja je vjerovala da započinje sretan život sa Zaferom, shvaća da je počinila veliku pogrešku. Šadijin se život najednom pretvara u noćnu moru i ona nikomu ne može ispričati što joj se događa.


55.ep- 19. veljače

Dok su Deniz i Sermet u praznom kino kojega je Sermet dao zatvoriti, i provode vrijeme na svom prvom spoju, Džan I Atif razgovaraju o Denizinom čudnom ponašanju. Narin I Firat razgovaraju o njihovom odnosu, I premda su oboje prisniji, Narin govori Firatu kako ju je strah ući u brak s njim iz razloga što je opet ne bi povrijedio I otišao. U prošlosti, Denizino i Narinino prijateljstvo na kušnji je jer obje započnu izlaziti s jednim mladićem ne znajući da on istodobno izlazi s onom drugom. Irmak proživljava teški živčani slom nakon što saznaje za Firatovu bračnu ponudu Narin. Irmak ne misli odustati od Firata i u svojoj glavi kuje podmukli plan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju