Bubina (Belma Lizde Kurt) sestra Zumreta (Minka Muftić) dolazi sa sela u Sarajevo. U isto vrijeme iz zatvora u Zenici izlazi i Ajnin (Nives Ivanković) bivši dečko Grdoba (Nebojša Glogovac) te u potrazi za Ajnom i on dolazi u Sarajevo.

5.sez, 13. i 14.ep

Bubina (Belma Lizde Kurt) sestra Zumreta (Minka Muftić) dolazi sa sela u Sarajevo. U isto vrijeme iz zatvora u Zenici izlazi i Ajnin (Nives Ivanković) bivši dečko Grdoba (Nebojša Glogovac) te u potrazi za Ajnom i on dolazi u Sarajevo. Na Ajnino inzistiranje Faruk (Senad Bašić) je dovodi u stan da je upozna s Fazlinovićima. Po običaju, pijani Izet (Mustafa Nadarević) se neće predstaviti baš u najsjajnijem svijetlu...

Talačka kriza u San Remu: Grdoba (Nebojša Glogovac) s pištoljem drži Damira (Moamer Kasumović), Faruk (Senad Bašić) i ostale goste kao taoce. Njegov zahtjev je veoma jednostavan, želi da mu se Ajna (Nives Ivanković) vrati. Zabrinut za svoj 'genetski matrijal' Izet (Mustafa Nadarević) se priključuje policiji koja je opkolila kavanu. On je taj koji preuzima inicijativu u oslobađanju talaca. Glavni oslonac u toj akciji bit će mu Čombe (Miraj Grbić).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju