Alternativna rok grupa 'Sikter' se raspala. Njezin frontmen Bure poziva Faruka i Fetu da zajedno osnuju bend.

63.ep - 30. prosinca

Alternativna rok grupa 'Sikter' se raspala. Njezin frontmen Bure poziva Faruka i Fetu da zajedno osnuju bend. Faruk (Senad Bašić), sretan što mu se pruža prilika da ponovno svira, oduševljeno prihvaća ponudu. Već s prvim svirkama u San Remu, Faruku se počinju udvarati djevojke. Mariofil (Mirvad Kurić) je u sukobu s Marijom zbog novca kojeg izdvaja za svoju kćerku iz prethodnog braka. Izetova ljubavna afera s Anom se razvija u neobičnom smjeru.

53.ep - 31. prosinca

16. ep
Nakon noći provedene s prostitutkom, Dino (Milan Pavlović) pokupi triper. U panici, da se ova vijest ne pročuje, traži pomoć od Damira (Moamer Kasumović), ali dok Damir kupuje skupocjeni lijek u apoteci, spazi ga doktor Điđimilović i to priopći Izetu (Mustafa Nadarević). Situacija se izokreće i uskoro cijela kavana bruji o Dininom problemu.

24. ep
Kada u San Remu ugleda Edinu, Dino (Milan Pavlović) joj se počinje udvarati. Sve ide svojim tijekom do trenutka kada Faruk (Senad Bašić) ugleda Edinu.
Izet (Mustafa Nadarević) je na mukama zbog proširenih vena, pa mu Damir (Moamer Kasumović) kupuje steznike. U Akord stiže gospodin Sake, privatnik koji želi snimiti reklamni spot. Glazbeni studio otvara novu stranicu u svojoj djelatnosti.

67.ep - 1. siječnja

Izet (Mustafa Nadarević) nema puno želja u životu. Svega dvije - da Faruk (Senad Bašić) odseli i da se Rapka (Belma Lizde Kurt) napokon počne seksi oblačiti. Nenadano mu se obje želje ispune. No, samo na kratko. Ubrzo će uvidjeti da stvari nisu onakve kakve se na prvi pogled čine. Sve to prestaje biti bitno onog trenutka kada Izet saznaje da je Damir (Moamer Kasumović) dobio Bingo zgoditak u iznosu od tri milijuna maraka. Život Fazlinovića se mijenja iz temelja: kupuju se kuće, stanovi, skupi automobili, jahte...

71.ep - 2. siječnja

Pokušavajući da oživi dosadne penzionerske dane, Izet (Mustafa Nadarević) se odlučuje napisati bosansku gramatiku, a u isto vrijeme Faruk (Senad Bašić) utjehu nalazi u alkoholu budući da ga je ostavila Senada (Snježana Marković) Enes mu preporuča privatnog istražitelja koji mu može nabaviti dokaze da je Senada nevjerna. Slučaj je htio da Damirova (Moamer Kasumović) djevojka Mirna (Alma Terzić) stanuje u istom haustoru sa Senadom i to će pokrenuti niz duhovitih okolnosti…

72.ep - 3. siječnja

Tri Fazlinovića pijuckaju maksuziju i pokušavaju odgonetnuti misterij zašto u njihovoj kući ni jedna se žena ne može duže zadržati. Njihove priče vode nas kroz razne ljubavne afere u kojima su akteri i na kraju kojih su, po pravilu, uvijek izvlačili deblji kraj. Pod utjecajem alkohola njihovo depresivno raspoloženje polagano prelazi u veselje, ali ne zadugo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju