Ujgar i iz bolesničke postelje nastavlja prijetiti Munever i govori joj da ništa ne smije reći.

53.ep. - 21. srpnja

Ujgar i iz bolesničke postelje nastavlja prijetiti Munever i govori joj da ništa ne smije reći. Međutim, Munever mora sve reći kako bi se Jigit spasio. Hava je ludo zaljubljena u Jusufa i ne mari ni za što drugo. Sve čini kako bi to dokazala Jusufu i Hamijet što dodatno učvršćuje njezino mjesto u Jusufovu srcu. Svi Hamijetini planovi past će u vodu.


54.ep. - 22. srpnja

Sultan će se zaprepasiti kad sazna za plan svoje nove suradnice. Svjesna je da će se dovesti u nevolju ako Hamijeti da informaciju za kojom traga pa biva prisiljena odvratiti joj pozornost drugim spletkama. Hava je šokirana Hamijetinim prohtjevima, ali ponos joj ne dopušta da nešto odbije. Hava od svoje bespomoćne tete traži pomoć. Sultan Hamijet kaže da je Hava nasjela na priču, ali sve uvijek ne ide po planu. Adilu je Mehmetovo i Havino ponašanje sumnjivo.


55.ep. - 23. srpnja

Adilu je Mehmetovo i Havino ponašanje sumnjivo. Naposljetku sazna da će se Hava zaručiti za Jusufa. Adil ne može podnijeti nepravdu koja je nanesena njegovu prijatelju i poput tempirane bombe spreman je eksplodirati. Havu će otac spasiti iz zamke koju je pripremila njezina teta. Jusuf je skupio novac za zaruke te ga daje kćeri. Međutim, nije rekao kako je do njega došao.


56.ep. - 24. srpnja

Jusuf je skupio novac za zaruke te ga daje kćeri. Međutim, nije rekao kako je do njega došao. I dok Jusuf i Hava kupuju stvari za svoje zaruke, Hamijet napokon sazna ono što ju je zanimalo. Pred Havom su teški dani.
Nakon posjeta Džunejtu Hamijet je jako razočarana. Mehmet Džunejtu obeća da će mu pomoći da do zaruka izađe iz zatvora. Džunejt za taj dan Havi i Jusufu planira priuštiti nezaboravne zaruke.


57.ep. - 25. srpnja

Jusuf sa sigurnošću zna da je Remzi smogao novac za zaruke. Nudi mu pomoć vezano za novac za zaruke, no Remzi tada izmisli kako mu je Toprak dala novce. Međutim, Havi će reći istinu. Što će Hava učiniti kad to čuje? Prisiljena je riješiti problem za koji je kriv njezin otac. K tome, dio novca već je potrošen. Hava je skupila novac i želi ga vratiti Džunejtu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju