Gledatelji i vjerni obožavatelji najpopularnije hrvatske serije 'Larin izbor' danas će moći vidjeti prelijepu Nikol kako se udaje za odabranika svog života Matu.

Nova TV, 'Larin izbor', 18./19. ožujka

Gledatelji i vjerni obožavatelji najpopularnije hrvatske serije 'Larin izbor' danas će moći vidjeti prelijepu Nikol kako se udaje za odabranika svog života Matu. Uz stihove pjesme 'Ti', koje je svojedobno otpjevala Doris Dragović, mladenci će ući u novu etapu svog života. Turbulentna ljubavna veza kapetana Mate i Nikol doživjet će svoju kulminaciju. Pred oltar Nikol će dopratiti majka Nela, a Matin kum biti će Barba. Unatoč sreći na najvažniji dan života mlade Nikol uz nju neće biti Tonči ni Jaša, što će je pomalo rastužiti. Mate i Nikol svojom su ljubavnom pričom pridobili mnogobrojne obožavatelje. Skroman škveranin osvojio je srce razmažene bogatašice koja je s godinama stasala u pravu ženu.

Glumac Dino Rogić postao je miljenik žena, jer podsjeća na slavnog Colina Farrella, a mlada Jagoda Kumrić postala je prva zvijezda web serije u Hrvatskoj na platofrmi OYO, spin off-u Larinog izbora 'Nikol, povjerljivo'. Ne propustite današnji InMagazin koji će emitirati reportažu sa seta o vjenčanju ovih protagonista. U današnjoj emisiji gledatelji će saznati kakvu bi vjenčanicu obukla u privatnom životu obukla Jagoda Kumrić.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju