Zaključivši da nema šanse za vezu s bivšim srednjoškolskim kolegom iz razreda i partnerom u grupi za učenje Troyem, Annie je bacila oko na hipija s Greendalea opsjednutog frizbijem, Vaughna.

2.ep, 10.-11.ep - 16. rujna

Zaključivši da nema šanse za vezu s bivšim srednjoškolskim kolegom iz razreda i partnerom u grupi za učenje Troyem, Annie je bacila oko na hipija s Greendalea opsjednutog frizbijem, Vaughna. Budući da više nije zaljubljena u njega, Britta joj daje svoj blagoslov. Vidjevši da bi se mogla razviti romansa, Jeff negoduje i nagovara Brittu da pokuša razdvojiti Annie i Vaughna. Istodobno, nakon što se Pierce sam uspješno pozvao na Abedovu i Troyevu „interaktivnu“ filmsku večer, ubrzo postaje jasno da njegov smisao za humor nije dorastao toj prigodi.
Dekan Pelton u fakultetskoj zajednici širi blagdanski duh, a Jeff je odlučio potruditi se i usrećiti profesoricu Slater za Valentinovo. No nakon što je preslušao poruku na sekretarici koju mu je usred noći ostavila pripita Britta, Jeff posumnja da njegova kolegica osjeća nešto prema njemu. Nakon što joj podastre dokaze, Britta se posrami, a Jeff uviđa da će se stvari vratiti u normalu ako je iznenadi svojom „pijanom porukom“. Istodobno, nakon što Señor Chang razotkrije da su sami sebi napisali čestitke za Valentinovo, očito je da Troy i Pierce nemaju s kime podijeliti taj dan.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju