Krotitelja lavova, u malenom obiteljskom zoološkom vrtu napao je i ubio tigar za vrijeme hranjenja.

13.sez, 1.ep - 12. kolovoza

Krotitelja lavova ovisnog o alkoholu, u malenom obiteljskom zoološkom vrtu napao je i ubio tigar za vrijeme hranjenja. Ovaj tragični događaj poprima sasvim drugu dimenziju kad inspektor Rivera, promatrajući snimku događaja, uoči da Rex počne lajati svaki put na istom mjestu. Jasno je da se u tom trenutku na snimci čuje zvuk frekvencije nečujne ljudskom uhu, ali savršeno jasne psu ili tigru.

 

13.sez, 2.ep - 13. kolovoza

Neobična se nesreća dogodila na snimanju popularne sapunice. Tijekom snimanja scene ubojstva, pištolj koji je koristio glumac Riccardo Bonaventura stvarno je ubio glavnu glumicu Sophiju Lombardi pretvorivši fikciju u stvarnost. Istraga je prvo usmjerena na redatelja čiji su otisci prstiju nađeni na oružju, a potom na vlasnika TV kanala, Alberta Carraru, koji je bio u vezi sa žrtvom.

 

13.sez, 3.ep - 14. kolovoza

Rivera i Rex pozvani su da istraže smrt Antonia Pascolia koji je umro u sauni u svojoj vili u okolici Rima. Žrtva je umrla od srčanog udara, a bio je vrlo bogati poslovni čovjek i investitor u različite kompanije. Nakon početne istrage, Rivera ustanovljuje da je srčani udar namjerno izazvan podizanjem temperature u sauni i zatvaranjem vrata s vanjske strane komadom leda koji se otopio.

 

13.sez, 4.ep - 15. kolovoza

Isprva tragični nesretni slučaj na gradilištu postaje sumnjiv kad inspektor Rivera otkrije da je Mario, koji je poginuo od posljedica pada sa skele, zaposlen na inzistiranje vlasnice građevinske tvrtke čiji je bio ljubavnik. Rivera potom otkrije da je nakon prekida s njom, bio u vezi s njezinom kćeri, Ritom, čemu se majka oštro protivila. Međutim, savršena sumnjivica ima dobar alibi. Situacija postaje sve napetija kad Rivera i Rex otkriju da je Mario bio upetljan u prevaru osiguravajuće tvrtke kod koje je građevinska tvrtka imala policu.

 

13.sez, 5.ep - 16. kolovoza

Mlada žena, Amelia Gatti, napadnuta je u osamljenoj ulici usred noći. Njezin napadač, Aristide Giovanetti, sitni kriminalac dobro je poznat policiji, slučajno je u toj borbi ubijen vlastitim nožem. U stanju šoka, Amelia bježi s mjesta tog slučajnog zločina. Bježi od policije, no zove popularnu radijsku emisiju kako bi dala izjavu o svojoj nevinosti tvrdeći da je branila svoj život. Nitko joj ne vjeruje, osim Rivere koji je pokuša nagovoriti da prestane bježati, da se preda policiji i brani.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju