Spasitelj svemira koji je spasio i ljude. Ne propustite ekranizaciju Flasha Gordona, superjunaka čije ima zna cijela Zemlja, ali i drugi planeti u galaksiji!

1.epizoda - 1. listopada
Na početku nastavka Flash Gordon natječe se u maratonu i pobjeđuje. Čestitaju mu majka i najbolji prijatelj Nick. U međuvremenu na Mongou Ming i Rankol otvaraju procjep prema Zemlji i šalju sondu. Procjep se otvara na Zemlji, iz njega izlijeće sonda i nestaje u daljini. Na maratonu je Flash proglašen trostrukim pobjednikom maratona triju država i prima medalju. Poslije Nick javlja Flashu da je Dale Arden došla napraviti reportažu o maratonu za vijesti. Flash i Dale razgovaraju nasamo, a Dale otkriva da ima vlastiti stan dok Flash priznaje da još živi kod kuće s mamom.

2.epizoda - 2. listopada
Nick i Flash imaju trgovinu u blizini kuće njegove mame, a kako je ona obično na poslu, Flash kaže da mu toliko i ne smeta živjeti s njom. Dale odluči obaviti razgovor s Flashom.

3.epizoda - 3. listopada
Ming šalje Tyrusa, barbarskog Turina, po Baylin, najbolju lovkinju na glave, koja je zbog Aure zaglavila na Zemlji. Na početku nastavka Baylin sjedi na stablu. Kad se šumar parka približi, ona se učini nevidljivom. Skoči sa stabla, ukaže se šumaru i pobjegne. U Zarkovljevu laboratoriju Flash pita može li se procjepnik popraviti. Zarkov nije siguran. Čak i kad bi ga popravio, morao bi čekati dok Ming ne otvori procjep s Monga. Zarkov objašnjava Flashu da je za otvaranje dimenzionalnog procjepa potreban golem visokofokusiran subatomski prasak, a procjepnik otvara već postojeći procjep. Zarkov kaže da je to poput ribolova na ledu. Ako je voda jedna dimenzija, a zrak druga, želite li loviti ribu, morate probiti rupu u ledu. Ali čim to učinite, ona se opet počinje lediti. Zato je procjepnik opet otvara.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju