Emir i Feriha veoma se iznenade Leventovim pojavljivanjem u školi. Emir broji dane do svog obračuna s Leventom zato što ne može u školu zbog zabrane pohađanja nastave.

31.ep - 26. kolovoza

Dok se na fakultetu i u stanu jednakom jačinom nastavlja napetost između Ferihe i Emira, Zehra se odjednom zatekne šokirana prošlošću koja joj se ispriječila na putu. Ona je odlučna u izbjegavanju svega što je podsjeća na Hasana Adila, kojeg je vidjela nakon niza godina. Ajsun, koja čini sve da dopre do sina, saznaje kako se Emir useljava u zgradu u kojoj žive Feriha i njezina obitelj. Zehra i Ajsun vrlo oštro međusobno reagiraju prilikom susreta.

32.ep - 27. kolovoza

Feriha vrlo oštro reagira preneražena Emirovom šokantnom ponudom. Feriha, koja proživljava velike lomove, sada je bijesna koliko i Emir. Emir, koji je siguran da se između Ferihe i Leventa nešto događa, nastavlja s pritiskom na nju zbog toga.Dok se Haldun, koji je svojim očima vidio prijevaru i doživio srčani napad, bori za život, Sanem i Levent su uznemireni. Sanem ima grižnju savjesti, ali i boji se onoga što će se dogoditi nakon što se Haldun oporavi.

33.ep - 28. kolovoza

Riza burno reagira nakon Emir i njegov otac pred njim Ferihu oslove imenom te udari svoju kćer. Emir je zaprepašten saznanjem da je otac udario Ferihu. Ova teška situacija Emira je primaknula korak bliže Ferihinu svijetu koji uopće nije bio poznavao. Nakon što su laži isplivale na površinu, Ferihu u školi čekaju teški dani. Može li Emir prešutjeti ono što se događa u školi?

S druge strane, Unal se šokira saznavši o Ferihinu pravom identitetu, a svi se okupe na Haldunovu sprovodu. Seher i Mehmet nakon požara su prisiljeni ostati u stanu kućepazitelja. Feriha, koja ne može izdržati sa Seher pod istim krovom, na kraju prekida šutnju u vezi s prstenom.

34.ep - 29. kolovoza

Tijekom čitanja pisma Emir opet nije siguran što osjeća, a Feriha je spokojna zbog odluke da Emiru vrati prsten, iako je i dalje opterećena ljubavnom boli. Ipak se iznenadi saznavši da je prsten lažan. Zehra, koja je nakon Ferihe i Mehmeta opterećena brigama zbog Omera, saznaje od Sophie da je Hasan Adil bolestan.

Feriha još ne može prebroditi šok zbog lažnog prstena, a svi se uzbude zbog Seherine panične reakcije nakon što je saznala za prijetnju pljenidbom. S druge strane Levent smatra da bi trebao porazgovarati s Emirom pa se i nalazi s njime. Sanem, koja nastoji ostaviti za sobom sve ono što je proživljeno zbog Halduna, unatoč svemu ne odriče se sna o budućnosti s Leventom. Ona izlazi pred Leventa kao slobodna žena, ali on ima neočekivane planove u vezi sa svojom budućnošću. Zehra pak ne može ostati ravnodušna prema Hasanu Adilu nakon što je od Sophie čula lošu vijest.

35.ep - 30. kolovoza

Emir i Feriha veoma se iznenade Leventovim pojavljivanjem u školi. Emir broji dane do svog obračuna s Leventom zato što ne može u školu zbog zabrane pohađanja nastave. Feriha pak dovodi u pitanje svoju bliskost s Leventom. Hasan i Zehra, koji su se našli nakon niza godina, odlaze na emotivno putovanje u prošlost. Seher, koja je odlučna Ferihi izbiti iz glave bol zbog prstena koji je završio u moru, neočekivano dobiva priliku za to. S druge strane Zehru muče velike brige zato što Omerovi problemi dobivaju zastrašujuće razmjere. Umor od života i strah da neće moći zaštititi svog sinčića tjeraju Zehru na donošenje najteže odluke u njezinu životu. Zehra tako odlučuje vratiti se na selo s Omerom i pomiriti se s krajem u kojem se rodila. Ova teška odluka unosi velik nemir u obitelj, a Ferihi neće biti nimalo lako rastati se od majke.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju