Kad ratni veteran Chester Stewart (Brady Smith) zatoči ženu Sofiju (Onahouna Rodriguez) u podrum kako bi je spriječio da ga vara, njezin ljubavnik Miguel Martinez (Guillermo Diaz) moli Harry za pomoć.

9. – 10.ep

Kad ratni veteran Chester Stewart (Brady Smith) zatoči ženu Sofiju (Onahouna Rodriguez) u podrum kako bi je spriječio da ga vara, njezin ljubavnik Miguel Martinez (Guillermo Diaz) moli Harry za pomoć, ali traži da ne uključuje policiju jer su oboje ilegalni imigranti. U međuvremenu Adam preuzima prvi slučaj rastave, zastupa Lynette Zales (ANN CUSACK) koja je dogovorila ménage à trios da začini brak, a koji se pretvorio u nešto više. Jenna i Malcolm razgovaraju o svom poljupcu.
Harry pomaže bivšem dečku Martyju Slumachu (Richard Kind), sankcioniranom zbog utjecaja na svjedoke, razraditi obranu na slučaju oružane pljačke, no nije joj lako jer sumnja u nevinost optuženog Ronalda Perryja. U međuvremenu Adam zastupa drag queen zabavljačicu Amandu Knott (Jai Rodriguez), sramotno otpuštenu iz mjesnoga bara jer je vlasnikova žena saznala da je muž Carl Thomas (Eyal Podell) vara s njom.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju