Tommy uvjeri Harry da mu pomogne zastupati četiri albina koji traže azil u SAD-u zbog opasnosti koja im prijeti od lovaca na albine u njihovoj domovini Tanzaniji.

7. i 8.ep- 18. siječnja

Tommy uvjeri Harry da mu pomogne zastupati četiri albina koji traže azil u SAD-u zbog opasnosti koja im prijeti od lovaca na albine u njihovoj domovini Tanzaniji. Jenni je ukraden auto, ali kradljivac Jamaal Raines (MICHAEL J. PAGAN) dolazi u ured u nadi da će ga ured braniti u slučaju koji nije povezan s krađom Jennina auta. Jamaalova sestra Denise (CANDICE PATTON) preklinje Malcolma za pomoć i među njima postoji očita kemija. U uredu dolazi do trzavica između Jenne i Harry zbog Harryna zlobnog komentara.
Nakon što bivši član bande Lewis Epps postane žrtva pucnjave bande, Harryn pravni tim udružuje se da bi spasio dva života. Adam je traumatiziran kao svjedok pucnjave, ali i zapanjen kad mladi ulični liječnik (TREVOR JACKSON) pomogne žrtvi prije dolaska hitne pomoći. No pravni problemi mladoga uličnog liječnika brzo eskaliraju kada pomoćnica tužioca Kim Mendelsohn (CAMRYN MANHEIM) shvati da je bio upleten u ubojstvo policijskog službenika. U međuvremenu se Harry bori s upravnim odborom bolnice za transplantaciju jetara jer se žrtvi pucnjave stanje jako pogoršalo. S druge strane, Jenna i Malcolm neočekivano se zbliže.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju