Kako bi s uma skinula svoje odvjetničke probleme, Jane sanjari o radu sa svojim idolom, Paulom Abdul.

2.sez, 1.ep - 9. rujna

Kako bi s uma skinula svoje odvjetničke probleme, Jane sanjari o radu sa svojim idolom, Paulom Abdul. Natrag u stvarnosti, Deb se mora nositi s Ethanom koji se pojavio na njezinu kućnom pragu tvrdeći da je Janein muž. Na sudu se stvari raspadaju nakon što Kim dolazi na podij svjedoka.


2.sez, 2.ep - 10. rujna

Jane mora pomoći čovjeku koji želi skrbništvo nad sinom dok se još uvijek trudi boriti se protiv amnezije. Kim i Parker pomažu književnici oko fikcionalnog lika koji je stvorila, a Kim saznaje da je Fred njen pomoćnik. Grayson želi da svi u uredu zastanu na trenutak i prisjete se Debina rođendana.


2.sez, 3.ep - 11. rujna

Janein novi slučaj malo se zakomplicira nakon što saznaje da su dvije njezine klijentice udane za istog muškarca. Ima problema i s osobnim životom, dok Tony predstavlja klijenta koji je započeo čitavu nevolju. Kim iznenađuju sretne vijesti, a Stacy dobiva genijalnu ideju.


2.sez, 4.ep - 12. rujna

Janeina veza s Tonyjem postaje interesantna, no prekida je Teri kojoj je potrebna pomoć za njezina bratića Edwarda, iako Jane vjeruje da će biti riječ o lakom slučaju. Tony ima vijesti za nju, a Parker i Kim odlučuju svoj odnos učiniti i više od samo radnog.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju