Nakon što ga majka nazove da mu kaže da je njegov otac Trener doživio moždani udar, tek umirovljena zvijezda američkog nogometa Mike Trainor kreće kući u Houston.

1.ep, ponedjeljak 6. kolovoza
Nakon što ga majka nazove da mu kaže da je njegov otac Trener doživio moždani udar, tek umirovljena zvijezda američkog nogometa Mike Trainor kreće kući u Houston, Texas, pomoći mu. Njegov brat Chill, kada ga sretne na aerodromu, opet će optužiti Mikea da se uvijek ponaša kao da on zna što je najbolje i pokušava kontrolirati svaku situaciju. No kada ga i majka i otac zamole da se napokon pokuša slagati s bratom, Mike pristaje promovirati Chillov restoran, steak house Trainor. Mike će održati obećanje i pojaviti se u bratovu restoranu te će tako privući mnogo gostiju, no Chill će ga zamoliti da ode.

2.ep, utorak 7. kolovoza
Nakon svađe s ljutitim Mikeom Tysonom Mike i Chill zaboravit će financijske probleme svoga restorana kada im majka najavi posjet tete Cynthije i njezina drugog muža bijelca, Lennyja. Iako će ta vijest uzrujati Trenera koji tvrdi da je Lenny rasist, Adele inzistira da se on i dečki lijepo ponašaju.

3.ep, srijeda 8. kolovoza
Uoči svoje godišnjice braka Adele će se šokirati kada sazna da je Mike pozvao ljupku damu koju je upoznao na bowlingu da provede noć kod njega. Iako Trenera ne uzrujava previše pomisao na sina i polugolu ženu, Chill se bar pretvara da je na Adelinoj strani kada ona to proglasi nepoštovanjem. No, odlučujući pronaći dobru stranu tog incidenta, Adele jasno izjavljuje da Mike i Chill ne smiju dovoditi goste da prenoće kod njih.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju