Riley sprejem crta grafite po jednoj otmjenoj kući u Woodcrestu, a prolaznik ga savjetuje kako da crta što bolje.

11.-12.ep.

Riley sprejem crta grafite po jednoj otmjenoj kući u Woodcrestu, a prolaznik ga savjetuje kako da crta što bolje. Rileyja optuže da je vandalizirao susjedov posjed, ali on prosvjeduje i zatvor izbjegava samo tako što Djed pristaje platiti odštetu. Djed odlučuje da će za kaznu morati na satove crtanja. Na svoje iznenađenje, Riley saznaje da će mu predavati upravo onaj tajanstveni čovjek koji mu je pomogao da napravi mural. Za to vrijeme Huey smišlja pokus kojim ispituje učinke gledanja prevelike količine televizijskog programa za crnce.
Prvoga dana u Rossovu studiju Riley se nimalo ne trudi. Nakon što nastavnik iskritizira njegov rad i baca ga u smeće, Riley zaključuje da ipak ima što dokazati. Kad ga uhvate kako predaje nešto što je precrtao s učiteljeve internetske stranice, Riley prihvaća izazov i predaje drugi crtež koji se novom mentoru sviđa. Na Rileyjevo iznenađenje, učitelj mu čak pristaje pomoći u crtanju grafita na drugoj kući, ali bez prizora nasilja koje želi dječak.
Riley pristaje anonimno nacrtati nešto obzirno i lijepo. Iznenađen je jer njegov potajno izveden rad nije proglašen vandalizmom već ga hvale svi pa i Djed. U međuvremenu, ispostavlja se da je nekoliko dana pokusa s crnačkim programom i više nego dovoljno da ošteti Hueyjev um.
Nakon što njegov novi mural pokupi još veće hvalospjeve od prethodnoga, Rileyju se ne sviđa što mnogi umjetnici svojataju to novo remek-djelo. Pokušava otkriti istinu, ali mu ne vjeruje nitko, čak ni vlastita obitelj. I zato, kako bi dokazao da je on pravi autor, uz pomoć svog učitelja potajno slika mural s prizorom vjenčanja svoga djeda. Nakon što učitelj pomaže Rileyju da pobjegne policiji i ostavi ga, Djed zahtijeva da se slika ukloni iako je do suza ganut tom gestom. A nakon što je dokazao da je gledanje prevelike količine crnačke televizije štetno za zdravlje, Huey završava pokus jednako naprasno kako ga je i započeo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju