Iako je prikazan u punom sjaju u epizodi MTV-jeve serije Cribs, Thugnificentov dvorac u Timid Deer Laneu teško može opravdati svoju reputaciju.

2.sez., 8.-9.ep.

Iako je prikazan u punom sjaju u epizodi MTV-jeve serije Cribs, Thugnificentov dvorac u Timid Deer Laneu teško može opravdati svoju reputaciju. Svejedno, Riley želi dokazati da je zavrijedio pridružiti se reperovoj ekipi Lethal Interjection. Nakon što je prošao tri testa kojima je dokazao da ima kvalitetu, hrabrost i inteligenciju da postane dio tima, nagrađen je debelim lancem s draguljima, što je znak punopravnog članstva.
Riley sanjari o tome da je košarkaška superzvijezda bolja od Shaquilla O'Neala, Kobea Bryanta i Yao Minga. Djed je iznerviran njegovim hvalisanjem na terenu i želi ga podučiti osnovama igre. Tom je zadivljen Rileyjevim driblanjem i zamoli ga da zaigra za njegov kadetski košarkaški tim Moćne Jelene. No Tomovi snovi o tome da Jeleni osvoje prvenstvo ugroženi su jer Riley nije timski igrač. Riley zahtijeva da se cijela igra vrti samo oko njega pa čak i da se ekipi promijeni ime, a Tom pristaje u nadi da će osvojiti prvenstvo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju