Lela i Ivo zadovoljni su upoznavanjem.

67.ep. - 7. travnja

Lela i Ivo su zadovoljni upoznavanjem. Goga je konačno dočekao suđenje. Međutim, Gigin advokat primjenjuje taktiku svađe… U “Balkan promet” stiže kupac. To je Macola, stručnjak za nadgrobne spomenike. Viki i njen odvjetnik sa službenog prelaze na privatan razgovor. Boba i dalje ´oblijeće´oko Ljiljane. Njegova pretjeranost Liljani smeta, ali Boba ne odustaje. Prati je u stopu.

68.ep. - 8. travnja

Ljilja otkriva da je njen ugovor sa trenerom poznatog rukometnog kluba lažan. Saša odlazi u posjetu Koki i sinu. U stanu zatiče Jezdu sa bebom. Poslije Jezdinih priča ponovo ga obuzima sumnja u Kokino poštenje. Čiča bivšem zetu vraća novac tražeći pozajmicu. Jataganac pokušava smiriti Spečenu, ali mu to ne polazi za rukom.

69.ep. - 9. travnja

Koka dolazi u stan Popadića. Giga i Ema saznaju da će postati baka i djed, ali preko suda. Advokat Milićević uživa u Vikinom društvu, ovaj puta u kafiću “Bolji život”. Kod Bube je atmosfera vesla. Slavi se Lelin rođendan, a galantni doktor Ivo joj donosi poklon. Usred slavlja doktor dobiva sudski poziv. Poslije dobrog slavlja odvjetnik vozi Viki kući. Pokušava je poljubiti što se pokaže kao pogrešan potez.


70.ep. - 10. travnja

Giga i dalje ratuje sa Živkom zbog slobodnih dana i pravopisnih grešaka. Boba izigrava Ljiljinog menadžera u svijetu rukometa. Ovaj put uz pomoć kolege iz vojske. Jataganac i njegova tajnica vrlo intimno proslavljaju petogodišnjicu zajedničkog rada. Nina predlaže sporazumni razvod…


71.ep. - 11. travnja

Odvjetnik Milićević pokušava sa 101 ružom izgladiti odnos sa Viki. Koka je prvi dan na poslu poslije porodiljnog. Kao i uvijek, njen susret sa kolegama prolazi burno. Sanja napušta školovanje i ostavlja Emi oproštajno pismo. Buba organizira Lelin i Ivin odlazak u kazalište. Popadići komentiraju ogroman buket ruža.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju