Violeti se ukaže prilika da dobije angažman u kazalištu. Saša naglo gubi "bodove" kod svoje djevojke, ljekarnice Branke, ali ih zato naglo dobiva kod Koke.

3.ep - 6. siječnja

Violeti se ukaže prilika da dobije angažman u kazalištu. Saša naglo gubi "bodove" kod svoje djevojke, ljekarnice Branke, ali ih zato naglo dobiva kod Koke. Zahvaljujući majci koja nenadano obnavlja poznanstvo iz studentskih dana s razrednim kolegom, koga zovu 'Terminator', Boba dobije priliku popraviti neku od slabijih ocjena. Dragiša se u poduzeću angažira kao predsjednik disciplinske komisije.


4.ep - 7. siječnja

Umjesto da se Saša zaposli i dobije dvije milijarde od tete, a Violeta uda i do¬¬bije još toliko, događa se suprotno: Saša najavljuje ženidbu s Bran¬kom, a Violeta postaje stalni član kazališta. Dragiša i Ema uspiju srediti da njihov zahtjev za razvod miruje tri mjeseca. Ema i Terminator počinju se sa¬sta¬jati.


5.ep - 8. siječnja

Violeti nude ulogu Julije. Ema i Terminator nastavljaju svoje susrete, sada i u večernjim satima. Dragiša odlučuje naručiti spomenik za grob svoje sestre. Saša dolazi na vlastite zaruke kod Brankinih roditelja, poslije više sati kašnjenja, jer ga je slučaj odveo u Kokin stan...


6.ep - 9. siječnja

Ema i Terminator sve su bliskiji, Koka dolazi na novo radno mjesto, Dra¬gi¬šin sukob s bivšim vozačem Brankovićem se produbljuje. Očajan zbog Sašine nezaposlenosti Dragiša obnavlja svoje mladenačke "mo¬rav¬ske" veze.


7.ep - 10. siječnja

Kad se pripit vrati kući, odnosi s Emom se pogoršavaju. Dragiša po¬sudi novac od svo¬je tajnice Dare, i dogovara se s kamenorescem Ma¬colom oko tetkinog spomenika. Saša odbija pozajmiti novac od Bran¬ki¬ne majke, Ter¬minator pozajmljuje Bobi milijun za tenisice, Violeta je sve bliskija s glumcem Baronom...
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju