Ljiljana je opljačkana

62.ep- 31. ožujka

Ljiljana je opljačkana. Da bi mogla nastaviti putovanje, Boba joj pozajmljuje novac. U stanu Jataganca je veoma burno. Pored najavljenog kuhara, stiže nenajavljeni Kurčubić. Boba pomaže Ljiljani da se snađe u novom gradu. Koka je konačno pronašla odgovarajući stan. Sprema se za seobu… Ivo nalazi novu gazdaricu, Lelinu majku.


63.ep- 1. travnja

Dr. Lukšić ima sreće sa novom gazdaricom. Nini i Jatagancu za večerom nedostaje najvažnija ´zvjerka´. Koka još uvijek ne može napustiti Jezdu, potrebna mu je kao bolničarka. U Giginoj kancelariji, Živka otvara butik. čak ni Biberović ne može odoljeti potrošačkoj groznici, naročito kad je u pitanju – pojas za kičmu. Ljubomorni Paša provjerava suprugu i na poslu, ali dolazi do pogrešnih zaključaka. Njegova ljubomora je sve veća. Mirni obiteljski ručak Popadića prekida neočekivani gost, prijatelj Lujo.


64.ep- 2. travnja

Prijatelj Lujo se raspituje o djeci, a Popadići pokušavaju izbjeći nezgodnu temu. Odvjetnik Labud Milićević je odlučio promijeniti svog liječnika. Kod Zavišića, sve je spremno za ozbiljnu partiju pokera. Čeka se četvrti, ali umjesto njega dolazi neočekivani gost, član komisije za bolovanje. Jataganac provaljuje u zaključanu spavaću sobu. Sanja dolazi kod paše po lančić, a dobiva batine.


65.ep- 3. travnja

Ema i dalje ratuje sa svojom učenicom Sanjom. Ovoga puta je šalje kod direktora, jer ne vjeruje u njenu priču o pokušaju silovanja. Međutim, direktor je na strani učenice. Dr. Lukšić je “zatrpan“ pacijentima koji više ne žele njegove usluge. Žele promijeniti doktora. Ostaje i bez sestre, Maje, a Lujo ga dolazi grditi. Boba pati zbog kroničnog nedostatka novca. Koka se ne uspijeva osloboditi Jezde.


66.ep- 4. travnja

Boba sreće Ljiljanu koja prodaje pljeskavice. Postavlja se kao njen menadžer. Jataganac od svoje tajnice saznaje neugodne kuloarske priče. Odlučuje se da svog protivnika pozove na ljubavni sastanak. Zaposleni u “Balkan prometu” saznaju da direktor namjerava prodati firmu. Ivo ne prestaje nervirati Viki. Ovaj put, razlog je njegov Ford crne boje. Lela se konačno upoznaje sa novim podstanarom svoje majke, Bube.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju