Dragiša tra¬ži razgovor sa protivnikom...

18.ep- 27. siječnja

Dragiša tra¬ži razgovor sa protivnikom... Jedini koji zaista bolje živi je, ovaj put, Saša. Terminator je pred živčanim slomom. Boba stiče zanimljivo poznanstvo. Branković je važniji nego što izgleda.

 

19.ep- 28. siječnja

Nesloga u kući tjera Dragišu u kavanu, a Emu kod odvjetnika... Kad je Ko¬ka u pitanju Jataganac je prisiljen osobno se eksponirati... Kad riječ ima¬ju odvjetnici netko od toga može imati i koristi. Terminator predlaže rje¬še¬nje. Direktor Kurčubić mijenja stranu... Dragiša postaje "rogat"... Dra¬gi¬šina žena i Darin muž se dramatično susreću...


20.ep- 29. siječnja

Dragišina i Brankovićeva sudbina se prepliću. Ema se viđa sa Terminatorom. Violeta je našla "čovjeka svog života", ali on ima manu... Boba saznaje koliko u suvremenom svetu znači jedan zemljak... U kući Popadića "topli obrok" se dobiva samo kad kuha gost Đankarlo...


21.ep- 30. siječnja

Terminator se upušta u otvoreni duel s punicom. Saša saznaje da Branku interesira specijalizacija u Francuskoj. Đankarlo i Violeta imaju dalekosežne planove. Koki se otvaraju nove perspektive, Jataganac se žrtvuje.


22.ep- 31. siječnja

Branković se odluči ženiti, a Dragiša ostaje pri razvodu. Sud na raspravu, kao svjedoka poziva Markovića! Ema ima "kandidata protiv"... Koki ističe otkazni rok. Boba upoznaje vokalnu umjetnicu Ninu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju