Boba je uporan, obilazi Ninu i susreće se s njezinim ljubavnikom.

27.ep.- 10. veljače

Boba je uporan, obilazi Ninu i susreće se s njezinim ljubavnikom. Terminator je stalno u problemima zbog punice i iseljava se iz stana. Dragiša ima jednu ponudu za dr. Lukšića. Ema je zatečena odlukom Terminatora.

 

28.ep.- 11. veljače

Ambiciozni upravitelj Saša okuplja suradnike i uvodi novi raspored radnih mjesta. Stiže anonimno pismo, te su Dragiša i Ema sada okupirani novim problemom. Između dr. Lukšića i Violete stvari se raščišćavaju. Otac i sin zateknu se na istoj strani u barskoj tuči.


29.ep.- 12. veljače

Saša i Ciganović zadovoljno trljaju ruke: zaključen je prvi ugovor. Pred Biroom za zapošljavanje Koka i Saša se ponovo susreću... Ema ustanovi da je muž ne vara i posvećuje mu više pažnje. Ali i Dragišina tajnica je puna pažnje...

 

30.ep.- 13. veljače

Dragiša je na sastanku zaposlenika predložen za direktora, na zaprepaštenje Kurčubića i Jataganca. Nina je zbunjena Eminom posjetom... Terminator i Ema konačno sami - a onda zvono na vratima... Povredu na teniskom igralištu dr. Lukšić lakše podnosi jer je Violeta pored njega... Na proslavi ujaka Kostinog rođendana očekuje se paket za Dragišu, a stiže za Bobu.


31.ep.- 14. veljače

Terminator mora pratiti oglase. Kurčubićeva supruga je dobila anonimno pismo i počinje pakirati kovčege.. Koka je primljena na posao, iznenađena je novim radnim mjestom, a tek novim upraviteljem... Nina vraća Bobi bundu i Boba je daje majci.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju