Ne propustite nove nastavke uzbudljive serije 'Bijeg' i ovaj tjedan - od ponedjeljka do petka u 20.00 sati!

36.ep - 08. kolovoz
Mustafa nazove Halila te mu zaprijeti da se ne igra s njim. Halil je uhićen baš kada se trebao naći s Mustafom. Mithat se isto nalazi na mjestu uhićenja. Menekše saznaje da je Halil uhićen. Mustafa se nalazi u Zejnepinoj kući. Menekše je odlučna ostaviti Halila. Postavlja mu ultimatum želi li više nju ili osvetu.

37.ep - 09. kolovoz
Halil nije ništa odgovorio na Menekšino pitanje. Menekše mu kaže da se mora odlučiti. Mustafa kaže Zejnep i Mithatu da mu daju novac. Zejnep mu predlaže dogovor. Mithat mu kaže da mora ubiti Halila. Hasan je ljut što je Menekše ostavila Halila.

38.ep - 10. kolovoz
Menekše i Šebnem se susreću s Mustafom. Halil ga pretuče pred bolnicom. Mustafu odvode u policijsku postaju. Halil tješi Menekše te joj kaže kako je gotovo. Šebnem kaže Emine kako je Mustafa uhvaćen.

39.ep 11. kolovoz
Halil i Kadir uhvate Mustafu tako da mu nema izlaza. Mustafu iz njihovih ruku može izvući samo policija. Mustafa je pod dojmom ponovnog susreta s Menekše. To što je Mustafa uhvaćen, s Menekše i Halila skida veliki teret. Menekše se polako psihički oporavlja. Za Lale se protežu sjene iz prošlosti. S druge strane, Mithat Ateš ostavlja tajno pismo i nestaje. Mustafu će dovesti na prvo saslušanje. Na tom saslušanju moraju prisustvovati i Menekše i Halil. Menekše se teško priprema za taj susret. Halil i ona, držeći se za ruke, jedno drugomu pružaju potporu i izlaze pred Mustafu. Mustafa je izvan sebe od bijesa i počinje pripremati novu igru.

40.ep - 12. kolovoz
Halil se teško miri sa bolnom mogućnošću da je Mithatov sin. Nema hrabrosti pogledati rezultate DNA analize, te ih odlučuje poderati. Menekše ga podržava u teškim trenucima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju