Angie (Mirja Boes) na internetu slučajno pronalazi adresu svoga oca Gerharda koji se poslije 25 godina vratio u Njemačku. Angie je jasno da nikada u životu ne želi vidjeti oca.

8.ep, subota 30, ožujka

Angie (Mirja Boes) na internetu slučajno pronalazi adresu svoga oca Gerharda koji se poslije 25 godina vratio u Njemačku. Angie je jasno da nikada u životu ne želi vidjeti oca. Angiena majka Inge (Angelika Milster) ne misli tako. Čim je saznala da se Gerhard vratio, želi utanačiti susret. Ili preciznije: želi da Angie dogovori susret – Inge ipak ne želi da se misli kako je očajna. Angie se svim silama trudi izvući iz toga – ali bezuspješno. Sastanak se planira poput vojne operacije.

9.ep, nedjelja 31. ožujka

Vijest je u parfumeriji odjeknula poput bombe: Boris (Roland Peek) i Thomas (Renè Dumont) će se vjenčati. I dok se Melanie (Kirstin Hesse) bacila na planiranje vjenčanja, Angie (Mirja Boes) nalijeće na svoju staru ljubav Stefana (Martin Rapold): veterinara kojeg je nedavno isprepadala i otjerala. Na njezino iznenađenje, Stefan joj je oprostio.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju