Žene u tridesetima u naponu su snage, imaju sjajne karijere i obitelji. E pa toliko o teoriji. U slučaju Angie stvarnost izgleda nešto drukčije.

7.ep, subota, 19. siječnja

Ostvario se Angien najveći san: zamoljena je da kreira haljinu za jedan butik – napokon joj je karijera dizajnerice nadohvat ruke! Angie (Mirja Boes) se odmah baca na posao: šiva i danju i noću. Vremena ima napretek; u parfumeriji je došlo do meteža te joj je gđa Bürling (Patricia Moresco) trenutačno zabranila da dolazi na posao. No novi se posao pokazao težim nego što je očekivala: poslu nikad kraja, a kako je Angie u više navrata mijenjala kroj haljine, rezultat je bio sve udaljeniji od njezine prvotne kreacije. S druge strane, Angieni kolege pokušavaju je nagovoriti da se vrati u parfumeriju. Angie nema izbora: mora odlučiti čime se uistinu želi baviti. I upravo to i čini...

8.ep, nedjelja, 20. siječnja

Angie (Mirja Boes) na internetu slučajno pronalazi adresu svoga oca Gerharda koji se poslije 25 godina vratio u Njemačku. Angie je jasno da nikada u životu ne želi vidjeti oca. Angiena majka Inge (Angelika Milster) ne misli tako. Čim je saznala da se Gerhard vratio, želi utanačiti susret. Ili preciznije: želi da Angie dogovori susret – Inge ipak ne želi da se misli kako je očajna. Angie se svim silama trudi izvući iz toga – ali bezuspješno. Sastanak se planira poput vojne operacije. Angie može birati: hoće li pristati? Napokon, želi li ponovno vidjeti svoga oca? I hoće li joj to uspjeti prije nego što ga Inge ne isprepada i zauvijek otjera?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju