Najvažnije vijesti dana večeras će gledateljima Nove TV donijeti nova voditeljica Večernjih vijesti, reporterka informativnog programa Ivana Tomić.

Najvažnije vijesti dana večeras će gledateljima Nove TV donijeti nova voditeljica Večernjih vijesti, reporterka informativnog programa Ivana Tomić. Gledatelji je poznaju po njezinom novinarskom radu u informativnom programu Nove TV, u kojem je pratila sva važna događanja i promjene u zdravstvu. Od danas će Ivana biti i novo lice Večernjih vijesti, koje su prema podacima gledanosti apsolutni vladar svog, kasnovečernjeg termina.

„Zahvalna sam na povjerenju koje sam dobila i veselim se novoj odgovornosti, najvećem izazovu moje dosadašnje karijere“, rekla nam je Ivana koju su gledatelji posebno upamtili po seriji priloga o katastrofalnim uvjetima u kojima se u Klaićevoj bolnici u Zagrebu liječe djeca iz cijele Hrvatske. Nakon upornog izvještavanja u Dnevniku Nove TV, pronađeno je rješenje te je odjel fizikalne terapije preseljen na novu adresu. Nova, voditeljska uloga za 30-godišnju Ivanu ne znači i napuštanje terena, pa će tako i dalje biti dio novinarskog tima. „Ostajem i dalje na terenu, među ljudima. Još je puno priča i situacija kojima se, kao novinarka, želim posvetiti i pridonijeti njihovom rješavanju“, otkrila nam je.

Ivana je u Zadru studirala filozofiju i francuski jezik, a prije nešto manje od dvije godine pridružila se vodećem informativnom programu u zemlji. Voditeljskom timu pridružuje se danas u Večernjim vijestima od 22:50, a mi joj želimo puno uspjeha i u daljnjem radu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju