U protekle dvije epizode Ante i Ratko pokazali su se kao izvrstan kulinarski spoj te su se iskazali u azijskoj kuhinji, a sada će snage odmjeriti u suprotstavljenim timovima. Ovoga petka, kandidate očekuje, drugi po redu, Gastroduel, a Ante i Ratko dobit će privilegiju stajati na čelu tima kojega će morati sami formirati.

U protekle dvije epizode Ante i Ratko pokazali su se kao izvrstan kulinarski spoj te su se iskazali u azijskoj kuhinji, a sada će snage odmjeriti u suprotstavljenim timovima. Ovoga petka, kandidate očekuje, drugi po redu, Gastroduel, a Ante i Ratko dobit će privilegiju stajati na čelu tima kojega će morati sami formirati.Gastroduel je uvijek rizičan, ne ovisiš samo o sebi nego ovisiš i o timu s kojim radiš“ komentirao je Ante koji je u prošlom Gastroduelu kuhao u gubitničkom timu te dodao: „Veselim se jer ću opet stvarati s ljudima neku grupnu dinamiku, a s druge strane se pribojavam jer se može desiti i da potonemo.“

Zadatak timova ovoga puta bit će Party roštilj, odnosno kuhat će u pivnici i to za strance iz cijelog svijeta, a ono što će im morati prezentirati jest hrvatski način druženja uz pivo i dobru hranu.

Vidjet ćemo jesam li spreman, ali mislim da jesam. Smatram da imam to što je potrebno i s obzirom da imam puno ideja lakše bi mi bilo kada bih mogao pola tih ideja usmjeriti na određene ljude da se oni bave s njima.“ kazao je Ratko te dodao: „Ante je dobar, ako ne odličan suparnik. Svašta bi moglo izaći iz ovog, svakako dobro kuhanje!“ No, Ante je jednako kao i Ratko uvjeren u sposobnost svoga tima, kao i suparničkog te u vođu Ratka. „Ratko i ja smo stvarno različiti karakterom, imamo jako slične ukuse, ali radimo stvari na drugačiji način.“ izjavio je Ante.Vidjet ćemo hoće li vođe timova uspjeti odabrati one kolege s čijim bi sposobnostima umanjili svoje nedostatke. U kompetitivnost obojice vođa ne sumnja ni Ivana, a prema njezinim komentarima prednost će ipak dati Anti: „Mislim da obojica imaju ogromno znanje kad je hrana u pitanju, ali možda je Antino znanje šire i malo je smirenija osoba.“

Ovog petka MasterChef donosi uzbudljiv Gastroduel. Borba između dva tima bit će oštrija nego ikada do sada, a žiriju sve teže i teže odabrati boljega. Osam najboljih kuhara amatera je ostalo u utrci, a o odabiru onog najlošijeg samo detalji će presuditi. Ne propustite MasterChef ovoga petka u 21 sat na Novoj TV te doznajte kako će kandidati prezentirati tradicionalni hrvatski roštilj, tko će u Stres test, a tko će poći doma.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju