Da svoj posao ne odrađuju, već ga žive 24 sata na dan, dobro je poznato svima koji poznaju članove tima Dnevnika Nove TV. To znači da i dok, primjerice, kupuju namirnice, toče gorivo ili se odmaraju kod kuće, oni razmišljaju i razgovaraju kao novinari.

Da svoj posao ne odrađuju, već ga žive 24 sata na dan, dobro je poznato svima koji poznaju članove tima Dnevnika Nove TV. To znači da i dok, primjerice, kupuju namirnice, toče gorivo ili se odmaraju kod kuće, oni razmišljaju i razgovaraju kao novinari. Upravo u tim, svakodnevnim životnim trenucima, od ovog vikenda ih imamo prilike vidjeti na ekranu. Naime, Nova TV producirala je televizijske spotove u kojima je prvi put reportere Dnevnika Nove TV, umjesto ispred kamere s mikrofonom, snimila u njihovim uobičajenim situacijama iza kamera.

Mislava Bagu ćemo tako vidjeti dok radi ono što mu najbolje pomaže da se riješi stresa i koncentrira prije najzahtjevnijih intervjua – a upravo to uspijeva dok džogira. Ivanu Petrović navikli smo gledati u javljanjima uživo diljem Europe i svijeta, zato je svoj dio snimila na dobro joj znanom mjestu gdje provodi stotine sati godišnje – na aerodromu. Nebrojene tisuće kilometara Andrija Jarak najčešće prolazi automobilom, pa je volan njegov rekvizit u ovom spotu.

Sve što se događa i dok nema kamera dio je novinarskog posla, jer vijesti se događaju brzo, svugdje i u bilo koje doba dana, te se nezaustavljivo šire. One moraju biti istražene, provjerene i pravovremeno prenesene, a oni koji nam te vijesti donose moraju biti pouzdani, objektivni, nezavisni, iskusni i brzi. Upravo zato informativni tim Nove TV tim je kojem gledatelji vjeruju i svaki dan ih s povjerenjem puštaju u svoje domove. Od sada ih mogu vidjeti i u manje poznatim situacijama, u novim spotovima Dnevnika Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju