U pripremanju glavnog jela Luki će pripomoć biti njegova kolegica Zorica Kondža koja vuče korijene iz Cetinske krajine i koja je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala Luki proces kuhanja.

Sve o emisiji Pun p'jat saznajte na službenoj stranici!

Sinj je uvijek zanimljiv kao mjesto u kojem se održava tradicionalno Sinjska alka i kao mjesto s bogatom gastronomskom ponudom. Što se nalazi na trpezi slavodobitnika sinjske alke, kako se spravljaju pravi arambaši, te što je to tako primamljivo u janjetini da je postala neizostavnim dijelom svakog svečanog događanja u Hrvata poput vjenčanja, poslovnih ručkova i sl. otkrit će nova uzbudljiva emisija Pun p'jat i njen domaćin Luka Nižetić. U pripremanju glavnog jela Luki će pripomoć biti njegova kolegica Zorica Kondža koja vuče korijene iz Cetinske krajine i koja je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala Luki proces kuhanja. Kako je i sam rekao 'da sreća hrabre prati' Luka se u 'Praznom fridžu' hrabro prihvatio pripremanja arambaša, ali na svoj način, dok je za šećer na kraju odabrao žbativeno jaje s prošekom, slatko koje si zna napraviti u pet minuta kada mu se dogodi 'lina nedilja' i velika potreba za slatkim.

Ne propustite novi nastavak i nove slasne recepte u kulinarsko zabavnom showu Pun p'jat ovog četvrtka u 18.20 na Novoj TV!

Emisiju Pun p'jat gledajte na OYO!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju