Lukina priča o njegovom afinitetu i ljubavi prema kuhanju krenula je iz malog viškog mjesta Komiža u kojem se nalazi fun/food & wine bistro 'Fabrika'.

Sve o showu Pun p'jat saznajte na službenoj stranici!

1.ep - 26. listopada

Lukina priča o njegovom afinitetu i ljubavi prema kuhanju krenula je iz malog viškog mjesta Komiža u kojem se nalazi fun/food & wine bistro 'Fabrika'. Luka će kroz kulinarski show pokazati kako je za kuhanje dovoljno malo vremena, nešto namirnica, entuzijazma i puno ljubavi. Popularni pjevač ne skriva da je kuhar amater koji se trudi napraviti dobro jelo za svoje bližnje i prijatelje, a zadnje dvije godine i za svoje goste u Komiži. U prvoj emisiji predstavit će tri jela i to tradicionalnu 'Komišku pogaču' po recepturi tete Marize, desert naziva 'Pecipala' kojeg mu je često, dok je bio mali, pripremala majka Tamara, te 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov gost, vrsni kuhar i mentor iz MasterChefa Dino Galvagno koji će ujedno Luki otkriti pet stvari odnosno pravila važnih za svakog kuhara bio on amater zaljubljenik kao što je Luka ili profesionalac kao što je on sam. Gledatelji će imati priliku, kroz izjavu nekih domaćih aktera, upoznati se s pričom o Komiži, mjestu koje su Tvornice obrade ribe i srdela podigle i othranile, a bit će zanimljivo u anketi čuti što ljudi misle 'Što je pecipala?'.

Emisiju Pun p'jat gledajte na OYO

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju