Večeras u Provjerenom: Potpuni stranac beskućniku Bogdanu uredio i omogućio nešto što nikada nije imao – topli dom!

Čovjek kojem se divi cijela regija ne želi reći kako se zove, ne želi da se njegovo lice pokazuje na naslovnicama. A svi žele znati tko je muškarac koji je potpunom strancu, beskućniku s Baščaršije, kompletno uredio i do kraja života dao na korištenje mali stan, njegov prvi dom.

Ekipa Provjereno zato se uputila u Sarajevo i donijela nam priču koja vraća vjeru u bolji svijet. Bogdana svi Sarajlije poznaju, mnogi mu i pomažu. Ljeti, zimi, u jesen i proljeće on spava vani, pokriven samo kartonima. Još kao dijete, ostao je bez roditelja i živio je s bratom u domu za napuštenu djecu. A onda je ostao sam na svijetu kad mu je umro i brat. Život ga nije mazio, ali on se zato nikome ne osvećuje.

U mladosti je radio teške, fizičke poslove, a godinama ga hrani „Baščaršija“. Kupuju mu ručak, peciva, kavu, voće, a među djecom koja su mu rado kupovala kifle, bila je i kćer anonimnog dobročinitelja, pa ga je njezin otac poželio upoznati. Ostalo je sada povijest, Bogdanov možda i najljepši dio života. Prvi put u životu ima krov nad glavom i topli dom!

Cijelu priču ispričat će nam večeras dvojica muškaraca koji se nikad nisu poznavali, no sad su jedan drugom zauvijek promijenili živote. Dobročinitelj nije htio otkriti svoj identitet, ali im je rado ispričao svoje razloge i kako se na takav potez odlučio. Provjereno ne propustite večeras u 21:55 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju