Cijela se Hrvatska digla na noge i svi su željeli pomoći samohranoj majci. Tvrdila je da ju je suprug ostavio zbog ljubavnice, a ona i troje djece ostali su sami u bijedi i neimaštini.

Cijela se Hrvatska digla na noge i svi su željeli pomoći samohranoj majci. Tvrdila je da ju je suprug ostavio zbog ljubavnice, a ona i troje djece ostali su sami u bijedi i neimaštini. Hrvatska je zbog te ispovijesti opet pokazala veliko srce. Siromašna obitelj na poklon je dobila čak i kuću! Zato je vijest iz crne kronike prošloga tjedna sablaznila javnost. Iz bunara napuštene kuće policija je izvukla tijelo supruga. Čovjek kojeg je predstavljala kao brata sve je priznao policiji. Tvrde kako je zločin koji su ljubavnici isplanirali bio savršen, ali izjedala ga je krivnja. Ekipa Provjerenog svojim će gledateljima pokazati rekonstrukciju noći kada se dogodilo stravično ubojstvo koje je šokiralo i struku.

Nekada je bilo sasvim normalno neposlušno dijete udariti po guzi ili šibom, a sada više nije tako. Međutim, mnogo djece u Hrvatskoj i dalje doživljava roditeljske udarce, ali roditelji od srama to skrivaju. Stručnjaci upozoravaju kako tjelesno kažnjavanje djece može imati vrlo nepovoljne ishode, ali ima i onih roditelja koji smatraju da je ova metoda u nekim situacijama prihvatljiva. Ekipa Provjerenog provela je eksperiment kako bi saznala što o tome misle djeca.

Kažu da svatko od nas ima neku lošu životnu priču. Čas padamo, čas se dižemo. Postoje stvari za kojima žalimo u životu i koje smo u nekom trenutku i iz nekog razloga, propustili napraviti zbog straha, jer tada nismo znali drukčije. Mislili smo da je tako ispravno. Američko istraživanje pokazalo je kako ljudi najviše žale što nisu dovoljno vremena provodili sa svojom djecom i što zbog straha nisu napravili korak naprijed. Balerina u mirovini i slastičarka napravile su taj korak naprijed. Nekada davno našle su hrabrost, prebrodile strah i sada žive svoj san.

Ema je probala vrištati, ali nije mogla ispustiti ni glasa. Probala se odupirati nogama, ali ni to nije pomoglo. Bila je na obuci koju prolaze tjelohranitelji. Otmica spada u kategoriju najstrašnijih događaja koje čovjek može doživjeti u životu. Laicima ovo može djelovati poput filma, ali tjelohraniteljima je to scenarij koji se u stvarnom životu nipošto ne smije dogoditi. Naučili su Emu različite trikove, a na kraju je zapucala i iz pištolja.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju