Ovotjedna emisija Provjerenog donosi priču o prevarenim ljudima od strane čudotvorca koji je i najcrnjim prognozama obećavao spas i život.

Ovotjedna emisija Provjerenog donosi priču o prevarenim ljudima od strane čudotvorca koji je i najcrnjim prognozama obećavao spas i život. Liječio ih samo njemu poznatim lijekom. Uvodio katetere, davao injekcije. I to sve naplaćivao desetke tisuća eura. Vjerovali su, držali se za slamku spasa jer htjeli su samo najbolje svojim najmilijima. Na kraju su ostali prevareni, bez novca i što je najtužnije bez svojih najmilijih.
Kamere Provjerenog pratile su skupinu srednjoškolaca koji su učinili gestu vrijednu divljenja. Odrekli su se nečeg svojega i to za potpune neznance. Kažu da je ljepše davati nego primati.

Ekipa Provjerenog svoje gledatelje ovog četvrtka vodi u razred u kojem su se našle sve strane svijeta. Šesnaest učenika iz Kine, Kosova, Amerike, Kanade.. Svi imaju isti cilj - naučiti hrvatski jezik, jer Hrvatska im je novi dom. Zašto je važno učiti jezike od najmanje dobi pojasnit će polaznici Konfucijevog instituta, gdje svi građani mogu besplatno učiti kineski.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju