Gledatelji Provjerenog imat će priliku pogledati trenutak u kojem je njemački kopilot Andreas Lubitz namjerno oborio avion Germanwingsa u kojem je poginulo 150 putnika i članova posade. Putnici su imali još 20 sekunda života. Što je bilo kopilotu u glavi da napravi tako strašan čin?

Gledatelji Provjerenog imat će priliku pogledati trenutak u kojem je njemački kopilot Andreas Lubitz namjerno oborio avion Germanwingsa u kojem je poginulo 150 putnika i članova posade. Putnici su imali još 20 sekunda života. Što je bilo kopilotu u glavi da napravi tako strašan čin? Ekipa Provjerenog otišla je u rodno mjesto kopilota kako bi otkrila istinu, a razgovarali su i sa ženom koja je na kobnom letu izgubila sestru i zeta.
Stanari tvrde da im pukotine u zidovima ugrožavaju život, dok investitor sve poriče pozivajući se na urednu dokumetaciju. Tko je u pravu i jesu li ugroženi životi stanarima svojim će gledateljima otkriti ekipa Provjerenog.

33-oje klinaca više nema za dvoranu u kojoj su trenirali košarku jer 6000 kuna za godišnji najam školske dvorane postalo je previše. Iako mali, svjesni su toga, pa nije dugo trebalo da se u dječjoj glavi stvori ideja. Prodat će svoje igračke za spas kluba! Ovo je priča o jednom drukčijem klubu. Klubu u rubnom dijelu Zagreba, u Kozari boku, jednom od najsiromašnijih zagrebačkih naselja. Ondje treniraju djeca koja su dosta rano naučila za koje se vrijednosti isplati boriti. Pokazala su da godine nisu važne i da treba samo malo volje i puno ljubavi.

Helena je osamnaestogodišnjakinja kojoj je bitna stavka u životu ono što vidi u ogledalu. Nije jedina u svojoj generaciji jer u današnjem društvu nameće se mišljenje kako je izgled vrlo bitan. U jednom od zagrebačkih fitness studija, maloljetnika je i više nego što bi čovjek pomislio. No, postoje i oni koji u tome pretjeruju - fitnes čudaci. Darijo i Robin srednjoškolci su koji svaki slobodan trenutak provedu vježbajući. I sami priznaju kako se loše osjećaju kada prestanu. Tu je i zdrava prehrana, ali i nadomjesci – kako dopušteni, tako i oni nedopušteni. Radi li se o novoj ovisnosti među tinejdžerima ili je to zapravo zdravo otkrit će ekipa Provjerenog.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju