Ekipa Provjerenog u novoj emisiji nastavlja pratiti slučajeve kršenja radničkih prava. Pričali su s radnicima vrbovečkog Gramipa i karlovačkog DIP-a, pratili prosvjede na Lamjani izazvane neisplatom plaća.

Ekipa Provjerenog u novoj emisiji nastavlja pratiti slučajeve kršenja radničkih prava. Pričali su s radnicima vrbovečkog Gramipa i karlovačkog DIP-a, pratili prosvjede na Lamjani izazvane neisplatom plaća. Nedavno je podignuta optužnica protiv jednog od direktora Gramipa, a novinarska ekipa istražuje što je s ostalima.

Ivica i Mia osobe su s Down sindromom, mogu i žele raditi. Provjereno donosi njihove priče o borbi za pravo na rad te postavlja pitanje hoće li novi Zakon o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom konačno i njima dati bolje šanse za uspjeh na tržištu rada.

Svaki drugi muškarac iznad 45 godine pati od erektilne disfunkcije. No prag starosti se sve više snižava. Procjene su da tek svaki deseti muškarac s ovim problemom potraži pomoć. O tome se rijetko govori, najčešće s porugom i u šali. Jedan od onih koji su potražili pomoć, o ovoj temi koja je i dalje tabu, progovara za Provjereno.

Mlade su vratili u prošlost, a stare odveli u budućnost i to uz pomoć tehnologije! Osmogodišnjaci vješto barataju tehnološkim dostignućima bez da ih je itko tome podučavao, zato im je ekipa Provjerenog servirala walkmene, gramofone, pisaće mašine, a dvjema bakama iz Gornje Bistre video igrice i vožnju s virtualnim naočalama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju