Država isplaćuje više od tri milijarde kuna poticaja na godinu, a postavlja se pitanje tko nadzire u čijim rukama poticaji završe. Ekipa Provjerenog prati slučaj čovjeka koji dobiva poticaje za konje koji već godinama zapušteni uništavaju susjedima vrtove i usjeve, a otkrivene su i malverzacije i oko poticaja na zemlju.

Država isplaćuje više od tri milijarde kuna poticaja na godinu, a postavlja se pitanje tko nadzire u čijim rukama poticaji završe. Ekipa Provjerenog prati slučaj čovjeka koji dobiva poticaje za konje koji već godinama zapušteni uništavaju susjedima vrtove i usjeve, a otkrivene su i malverzacije i oko poticaja na zemlju. Kako se kontroliraju potpore u ministarstvu, otkrit će ekipa Provjerenog.

Dvije 17-godišnjakinje odlučile su svima pokazati da ništa nije nemoguće. Nakon priloga u Provjerenom i one su odlučile učiniti nešto kako bi svijet postao bolje mjesto za život. Organizirale su koncert, prodale 500 karata i na pozornicu dovele velike rock zvijezde. Sve su to učinile posve besplatno, a sav novac će dati u humanitarne svrhe!

Andrija je rođen s cerebralnom paralizom, a posljednjih nekoliko godina ima i ozbiljnih problema sa srcem. Kako kaže, ništa ga to ne brine kao to što zbog bolesti ne može više pomoći svom tati, samohranom ocu Ivanu.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju