Jedan načelnik, a popis grijeha koji mu mještani stavljaju na teret - beskonačan. Od optužbi bivšeg komunalnog redara da mu je deset godina svakoga dana, službenim autom, vozio sina na trening - do optužbi za prijetnje smrću, fizičke napade.

Jedan načelnik, a popis grijeha koji mu mještani stavljaju na teret - beskonačan. Od optužbi bivšeg komunalnog redara da mu je deset godina svakoga dana, službenim autom, vozio sina na trening - do optužbi za prijetnje smrću, fizičke napade. Mještani kažu kako načelnik u Segetu sije strah i trepet.

Obećanje da će se vratiti kući do Božića koje je stanovnicima Gunje optimistično dano iz nadležnog Ministarstva sredinom srpnja ove godine, sada je više nego jasno - ne drži vodu. Zima je pred vratima, a mnogima povratak kući izgleda miljama daleko. Obnova teče sporo, a sve lošije vremenske prilike uskoro će je učiniti nemogućom. Skučeni uvjeti u kontejnerskim naseljima nisu mjesto na kojem bi itko želio provesti blagdane. Provjereno donosi reportažu iz Gunje.

Erotski plesni show, ali u muškoj izvedbi. Ekipa Provjerenog bila je na nastupu 'Total knockouta', pet mladića iz Slovenije za kojima luduju žene diljem regije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju