Nedjelja 21.50

 

Specijalna emisije Predsjednički izbori na Novoj TV počinje u 18:25, kada će Mislav Bago sve najvažnije i najnovije informacije o tijeku predsjedničkih izbora donijeti iz najmodernijeg virtualnog studija u zemlji. Tijekom emisije, u 19 sati kada prestane izborna šutnja, Nova TV objavit će i izlazne ankete - prve procjene rezultata izbora.

 

Izbornu nedjelju reporteri Nove TV proveli su na biračkim mjestima diljem Hrvatske, a u specijalnoj emisiji u 18:25 vidjet ćemo što su sve zabilježile kamere Nove TV i što su o svojim očekivanjima građani rekli reporterima.

Gledatelji će imati i jedinstvenu priliku zaviriti u kutove Pantovčaka u koje samo rijetki smiju zakoračiti, a pristup za snimanje dobila je samo kamera Nove TV.

Tijekom specijalne emisije izbore analizira politički analitičar prof.dr. Tihomir Cipek, a gost u razgovoru uživo bit će i predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin.

U Dnevniku Nove TV i u večernjoj specijalnoj emisiju od 21:50 gledatelji će moći pratiti neslužbene rezultate i brojna javljanja uživo s najvažnijih mjesta događanja, kao i razgovore s gostima u izbornim stožerima.

Tijek izbora pratite uz tim Nove TV već od 18:25 i ne propustite izlazne ankete - prve procjene rezultata izbora točno u 19 sati!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju