Dnevnik Nove TV potukao konkurenciju i na izborima – jučer je bio najgledanija emisija u zemlji!

Gledatelji su izborni dan proveli uz tim informativnog programa Nove TV – pokazuju to podaci gledanosti prema kojima je Dnevnik Nove TV bio najgledaniji program dana na svim televizijama. Uz njega se informiralo gotovo 850 tisuća gledatelja, što je njih čak 20,7%. Od svih gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, njih čak 39,8% gledalo je upravo Dnevnik Nove TV. Podaci su to koji ne iznenađuju jer, osim što je tijekom cijele godine informativni program Nove TV uvjerljivo vodeći u zemlji i ima najveće povjerenje građana, vodstvo je još izraženije tijekom izvanrednih događanja poput katastrofalnih poplava koje su u više navrata pogodile našu zemlju, uhićenja Milana Bandića i mnogih drugih.

Prve rezultate izlaznih anketa najviše gledatelja pratilo je uz Novu TV, točnije njih više od pola milijuna!

Marija Miholjek i Saša Kopljar u izbornom Dnevniku gledateljima su donosili najnovije i najvažnije informacije u razgovorima s reporterima na terenu, među kojima su bili i Andrija Jarak, Sabina Tandara Knezović, Tatjana Krajač. Reporteri su uživo intervjuirali članove stožera kandidata, a Mislav Bago je novije rezultate izlaznih anketa i neslužbenih rezultata DIP-a prezentirao u virtualnom studiju, najmodernijem u zemlji, gdje je i razgovarao s političkim analitičarom prof. dr. Tihomirom Cipekom.

Nova TV je svoj program i nakon Dnevnika nastavila informirati gledatelje o izbornim rezultatima, pa su i tijekom specijalnog izdanja showa Tvoje lice zvuči poznato mogli pratiti najnovije podatke. Obraćanja predsjedničkih kandidata uživo iz stožera najviše gledatelja – njih gotovo 520 tisuća - gledalo je također na Novoj TV, u specijalnoj večernjoj emisiji posvećenoj izborima. Nova TV je i jučer bila najgledanija televizija u zemlji, a uz nju je u udarnom terminu bio čak svaki treći gledatelj koji je večer proveo uz TV.

Izlazne ankete koje je objavila Nova TV izrazito točno su predvidjele rezultate izbora – od rezultata DIP-a razlikovale su se manje od 1 postotnog poena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju