NEDJELJA

Dva studija, 30-ak novinara, 25 kamera, više od 4 sata programa uživo gledateljima garantiraju kvalitetu izvještavanja, kao i omiljena TV lica - Saša Kopljar, Marija Miholjek i Mislav Bago samo su dio tima koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora pred male ekrane doveo 850 tisuća gledatelja

Ove nedjelje očekuje nas završnica najneizvjesnije predsjedničke utrke do sada! Tim informativnog programa spreman je za drugi krug izbora, a omiljena TV lica gledateljima će iz dva studija i s najvažnijih mjesta događanja gledateljima donositi sve najvažnije novosti. To uključuje otprilike 30 novinara i reportera, 25 kamera na terenu i više od 4 sata programa uživo.

Od 18:25 Mislav Bago očekuje nas u najmodernijem virtualnom studiju u zemlji odakle će voditi specijalnu emisiju Predsjednički izbori. Stručne komentare i analize, uz Bagu koji izvještava o svim političkim zbivanjima u zemlji već punih 20 godina, tijekom emisije donosi i njegov gost politički analitičar prof.dr. Tihomir Cipek.

Hoće li Hrvatska odabrati Predsjednika ili Predsjednicu? Doznat ćemo točno u 19:00 kada će Nova TV objaviti izlazne ankete, prve procjene rezultata izbora. Sve relevantne informacije očekuju nas i u Dnevniku Nove TV, kao i u večernjoj specijalnoj emisiji. Tim iskusnih reportera, koje predvode Andrija Jarak, Sabina Tandara Knezović i Tatjana Krajač, u svim emisijama javljat će se uživo s terena i razgovarati s najtraženijim sugovornicima u zemlji.

U večernjoj specijalnoj emisiji Nova TV u direktnom će prijenosu objaviti rezultate Državnog izbornog povjerenstva, kao i prve reakcije Predsjednice ili Predsjednika Republike Hrvatske, ali i gubitnika izbora.

Gledatelji su u prvom krugu prije manje od dva tjedna svojim povjerenjem nagradili odgovornost, objektivnost i analitičnost kojima je tim informativnog programa Nove TV donio izborni program, čime su još jednom postali televizijski pobjednici izbora. Dnevnik Nove TV tako je, primjerice, na dan prvog kruga izbora gledalo čak 850 tisuća gledatelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju