Nakon pobjede u prvoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" Mario Petreković bio je i više nego zadovoljan. U nastavku teksta pročitajte njegove dojmove!

"Sretan sam ko pas a i moj pas je sretna ko ja,trala la la la la la. Jako smo sretni pa lajemo skupa,ona na sve ja na wc. Lajem na školjku, jer sam neš krivo pojeo pa mi je malo muka, makar san sretan ka, pas,rekao bi Đuka. Pobjedu nisam očekivao, očito je ona očekivala mene, dok pišem ovo suza mi krene. Nakon nezaboravnih 12 tjedana zagrlio bih i čestitao svim svojim kolegicama i kolegama, Vandi, Andrei, Jasni i Minei, Roniu Brausu, Baby Dooks-u, Giulianu Đaniću Đuci, na druženju, zalaganju, i na muci. Žiriju, trenerima, plesačima, šminkericama, frizerima, i ostalim igračima.

Kostimografima, scenografima, ton majstorima, dečkima iz režije, čistačicama, portirima i dr. Zrinki s Knežije. Cijeloj produkciji, Renkasu i Igoru,publici u studiju,na kontinentu i na moru. Veliko hvala svima onima koji su s nama bili, neispavani, bolesni, umorni, trudni, visoki, niski, al uvijek budni. Posebno hvala i od srca čestitam navijačima u Bjelovaru, Njemačkoj, Janjevu i Švedskoj, fanovima na pejđu, čestitaka bezbroj. Obitelji svojoj zahvaljujem jako što nije im sa mnom bilo lako. Za kraj čestitku šaljem vam ovu, želim vam od srca radostan Božić i Godinu Novu. Da budete sretni, zdravi, radosni, veliki ili mali, ali na sebe ponosni .Kako vi na mene tako i ja na vas, jako sam sretan, sretan ko pas.

S poštovanjem i radovanjem,Vaš 5Reković Mario i Dolly.com

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju