U trećoj emisiji showa Pun p'jat gledatelji imaju priliku zaroniti u more i upoznati dvije ribe koje su dio Lukina dva recepta. Uz adrenalinski uvodni dio u kojem ćemo vidjeti kako je Luka po prvi put ulovio tunu

Sve o emisiji Pun p'jat saznajte na službenoj stranici!

U trećoj emisiji showa Pun p'jat gledatelji imaju priliku zaroniti u more i upoznati dvije ribe koje su dio Lukina dva recepta. Uz adrenalinski uvodni dio u kojem ćemo vidjeti kako je Luka po prvi put ulovio tunu. Gledatelji će se imati priliku upoznati s fenomenom tune kao ekskluzivne ribe koja ima svoju burzu, gdje npr. u Japanu njezina vrijednost doseže milijunske iznose u eurima. Luka je za Pun p'jat pripremio pašticadu, ali ne na onu na koju smo navikli od goveđeg ili telećeg mesa nego od tune. U spravljanju pašticade pomoći će mu glumica i pjevačica, a mnogi kažu i vrsna kuharica Petra Dugandžić kojoj je ovo prvi put da priprema ovo jelo. 'Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi' je jedno od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit ćemo u emisiji.

U drugom receptu će Luka obraditi najpopularniju plavu ribu - srdelu koja je vrlo praktična i iz raznih aspekata poželjna namirnica, kao zdrava hrana, kupovno prihvatljiva svima i svakome dostupna. Za kraj Luka se desertom nakratko vraća u Komižu gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzgajalo se na otoku Visu, a u reportaži se posjetio i mlin u kojem se snimio proces rada brašna od rogača.

Ne propustite treći nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun p'jat u četvrtak 6.studenog u 18.20 sati na Novoj TV, a već u srijedu ekskluzivno na OYO gledatelji imaju priliku naučiti kako napraviti sushi u prilogu u kojem je Luki Nižetiću gost Taiichi Wada!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju