Reese radi na računalu, a Finch izlazi na teren tijekom istrage njihove najnovije mete, nadzornika zgrade koji prepomno prati svoje stanare.

11.ep - 17. studenog

Reese radi na računalu, a Finch izlazi na teren tijekom istrage njihove najnovije mete, nadzornika zgrade koji prepomno prati svoje stanare. U međuvremenu, detektivka Carter napokon dobiva priliku pobliže izvidjeti jedan od njihovih slučajeva, kako bi mogla odlučiti želi li se pridružiti timu.

12.ep - 18. studenog

Vrijeme je odluke za detektivku Carter. Kad se Carterica napokon osobno suoči s Reeseom, on je nagovara da im pomogne riješiti najnoviji slučaj. Riječ je o mladoj ženi iz siromašne četvrti koja si je preokrenula život i postala odvjetnica. Sada kad Carterica zna čime se Reese i Finch bave, morat će napokon odlučiti na čijoj je strani.

13.ep - 19. studenog

Reeseova i Fincheva najnovija meta je čovjek kojeg prati loša sreća (Myk Watford) te je na rubu živaca. Kako se slučaj razvija, tako glavni junaci u pomoć pozivaju nekadašnju osobu od interesa, snalažljivu popravljačicu skandala Zoe (Paige Turco).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju