Ovoga tjedna Novac se nastavlja baviti temom lovstva tj. lovnim turizmom.

S Novom godinom na snagu će stupiti i novi Zakon o ovrsi nad novčanim sredstvima. Taj posao od banaka preuzima FINA koja će raspolagati jedinstvenom bazom podataka o svim računima građana i tvrtki. Prebacivanje novca s jednog računa na drugi, kako bi se izbjegla naplata duga, više neće koristiti. Gost ovotjedne emisije je Domagoj Milošević, predsjednik Uprave Pastor Grupe.

Da gospodarska kriza može biti koristan pokretač novih ideja dokazuje i primjer dvaju mladih žena koje su pokrenule vlastiti kulinarski obrt. Riječ je o za sada jedinstvenom obliku cateringa kod nas.

Ovoga tjedna Novac se nastavlja baviti temom lovstva tj. lovnim turizmom. Gledatelji imaju priliku saznati kako Hrvatska stoji u ovoj inače profitabilnoj turističko-gospodarskoj grani u odnosu na neke druge zemlje. 'Novac' je već najavio da Vlada planira uvesti porez na imovinu koji bi regulirao i pitanje poreza na nekretnine. Iako sve govori da do 2012. Zakon neće stupiti na snagu, nije loše upoznati se sa promjenama koje će neminovno donijeti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju