Ne propustite novu emisiju business magazina 'Novac'

Kada je Pevec prije godinu dana otišao u stečaj svi su mislili da mu slijedi sigurna propast. Srećom, vjerovnici dobavljači pokazali su dobru volju i tako pokrenuli Pevec s mrtve točke. Sada je još trebalo samo udobrovoljiti ostale vjerovnike, a to su banke. No za razliku od dobavljača, banke su se pokazale malo tvrđim orahom.

Poslovni anđeli u Hrvatskoj u potrazi su za kvalitetnim projektima kojih, kako kažu, trenutno kod nas nedostaje. Prošle su godine zaprimili stotinjak poslovnih projekata, a investirali u tek njih dvanaest. Što je sve potrebno da biste zapeli za oko poslovnim anđelima?

Ako je suditi po nedavno objavljenom istraživanju portala 'Moj posao' polovica zaposlenih Hrvata pridržava se propisanog ili nepisanog kodeksa poslovnog odijevanja. Ispitanici smatraju kako njihov stil odijevanja najviše utječe na odnos s nadređenim, a najmanje na visinu plaće.

Realno govoreći, Zagreb baš i nije neko turističko odredište. Čak i ljudi koji ovdje žive reći će da metropoli nedostaje sadržaja, a čini se da i ovo malo njih koji postoje nisu prilagođeni slobodnom vremenu posjetitelja. Zašto je to tako, istražila je ekipa magazina 'Novac'.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju