Gost emisije je jedan od dobitnika nagrade za menadžera godine, Damir Skender iz Saponije Osijek.

U vrijeme kada je Vlada najavila spasonosne gospodarske mjere, spominjao se i takozvani Model C. Prema njemu, pojedine su tvrtke mogle računati na oprost poreznog duga ili njegov otpis, ako državi dozvole ulazak u svoju vlasničku strukturu. Od te je najave prošlo više od pola godine, a ekipa Novca je provjerila da lije Model C do sada dao ikakve rezultate.

Pokrenuti obiteljski posao u današnje je vrijeme izazov koji spremno prihvaćaju samo pravi entuzijasti. No osim entuzijazma, potrebi su i ljubav prema poslu te originalna ideja.

Prema istraživanjima web portala koji nude oglase za zapošljavanje sve je veća potražnja za honorarnim poslovima. U vrijeme kada nezaposlenost raste, uz one koji traže bilo kakav posao, velika je većina i zaposlenih koji prvenstveno zbog dodatnih prihoda rade i na dodatnim poslovima.
Visoke kamatne stope na oročene depozite u vrijeme gospodarske krize potaknule su privatni sektor na štednju. Slijedom toga banke su nudile i visoke kamate na kredite što je bilo pogubno za pokretanje novih investicija. U poslovnom magazinu gledatelji imaju priliku saznati i mogu li se uskoro očekivati značajnije promjene u tom segmentu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju