Hoće li za krajnje korisnike okrupnjavanje telekomunikacijskih operatera značiti možda i jeftiniju cijenu usluge?

Grupna kupnja na Internetu posljednjih je mjeseci postala pravi hit u Hrvatskoj. Iz dana u dan sve je više ljudi koji svoje potrošačke želje ispunjavaju za bar 50 posto manje novca, a gledatelji u ovotjednom Novcu imaju priliku saznati kako je to moguće.

Gost emisije je Dariko Bago, predsjednik Uprave Končara.

Država kasni s isplatom poticaja na stambenu štednju. Ništa novo i ništa strašno jer svi koji štede za stan ne moraju se bojati da će ostati bez tog novca. No, čak i bez tog straha, neisplata poticaja na vrijeme, nekima je itekako zakomplicirala život – ili barem realizaciju stambenog kredita…

Hoće li za krajnje korisnike okrupnjavanje telekomunikacijskih operatera značiti možda i jeftiniju cijenu usluge te je li Vladina objava uštede 65 milijuna kuna u ovom sektoru realna? Odgovore na ova i brojna druga pitanja ekipa poslovnog magazina potražila je kod stručnjaka.

Recimo da ste naslijedili ili uštedjeli deset tisuća eura. Što učiniti s tim novcem? Imate premalo za stan ili auto, a previše za uludo rasipanje od danas do sutra? Gledatelji Novca imaju priliku saznati kako postupiti ne samo oni koji imaju taj novac, nego i svi oni koji do svoje prve ušteđevine tek žele doći.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju