Ovog petka gledatelji IN magazina moći će vidjeti pjevačicu Zoricu Kondžu koja se šokirala iznenađenjima koja joj je pripremio voditelj Dalibor Petko!

Ovog petka gledatelji IN magazina moći će vidjeti pjevačicu Zoricu Kondžu koja se šokirala iznenađenjima koja joj je pripremio voditelj Dalibor Petko. Na gradskoj rivi u Splitu najprije ju je iznenadila prijateljica Zdenka Balić, s kojom se mjesecima poznata pjevačica ne može dogovoriti za kavu. Nakon toga iznenađenje ju je dočekalo i u splitskom HNK-u, gdje je Zoricu dočekao Mirko Krstičević, koji joj je prije petnaestak godina napisao ulogu u operi 'Krvava svadba'. Ipak najveći šok bio je kad se pred Zoricom pojavila europska rukometašica Iva Gojun, njezina prijateljica iz djetinjstva, koju nije vidjela godinama.

U intervjuu za IN magazin Zorica će pokazati i drugu stranu svoje osobnosti. 'Jelena je kraljica, nećemo se miješati u titule. Ja sam žena, majka, carica', izjavila je Kondža i otkrila kako ona funkcionira u svojoj muškoj obitelji. Zorica će pred kamerama pokazati svoje umijeće sviranja bass gitare te otkriti kako su izgledali njeni prvi izlasci. Gledatelji ne smiju propustiti još jedno uzbudljivo izdanje rubrike 'Petkom s Petkom' ovog petka u IN magazinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju