Show koji je svakog petka privlačio polovicu hrvatskog gledateljstva i ostvario snove brojnim talentima daje svim nadarenim ljudima novu mogućnost da pokažu što znaju!

Svi oni koji nikako ne žele dopustiti da njihov talent ostane neprimijećen, imaju priliku prijaviti se za sudjelovanje u trećoj sezoni popularnog showa Nove TV. Supertalent je show koji je već u prvoj sezoni u Hrvatskoj stekao ogromnu popularnost, već tada smo upoznali mnogobrojne talente. Od svih njih najviše se istaknuo svjetski prvak u twirlingu Tihomir Bendelja koji je proglašen prvim hrvatskim Supertalentom, dok je show iznjedrio i Antoniju Doru Pleško koja je započela holivudsku karijeru. Godinu iza cijelu zemlju očarala je Viktorija Novosel sa svojim predivnim glasom, a još veći broj prijava u drugoj sezoni te odaziv na audicijama dokazao je da smo zemlja koja ima talent i čija dijaspora to također ima priliku pokazati.

Svatko od nas je jedinstven, svaki čovjek je poseban, svatko ima svoj san i u svakome od nas leži talent koji treba biti otkriven. Svi zainteresirani za sudjelovanjem u talent showu Nove TV pozivom na broj *060 80 10 10 imaju priliku ostvariti svoje snove i podijeliti svoj talent sa svima.

*Cijena: 3,69 kn/poziv fiks; 4,97 kn/poziv mob.

Više o prijavama na Supertalent na: supertalent.novatv.hr/prijave

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju