Donaciju je primila ''Udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet''

FelfieHR postao je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, u nepunih tjedan dana zatvoren je još jedan krug prikupljanja selfieja sa životinjama.. Približili smo se već brojci od skoro 500 felfieja, a zahvaljujući prikupljenih posljednjih 150, Nova TV je u suradnji sa SPAR-om donirala hranu Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet. U primopredaji poslastica za njihove pse ekipi Nove TV pomogao je bivši farmer Roman. 'Drago mi je što u ime Nove TV mogu dodijeliti već drugu donaciju, ovaj put ona ide Udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet. Nadam se da će vaši prijatelji i saveznici u vašem poslu uživati u poslasticama i u budućem poslu', izjavio je Roman.

POGLEDAJTE VIDEO:


Mira Katalenić,
predsjednica Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet izjavila je:
'Nama u udruzi zaista svaka donacija znači puno jer ovih doniranih pet vreća hrane osigurava prehranu za naših pet pasa tijekom mjesec dana.'


Uz to što se Udruzi školuju i psi koji pomažu ljudima s invaliditetom te djeci s teškoćama u razvoju, jedna će od njihovih štićenica ubrzo postati prvi pas u Hrvatskoj koji će pomagati djeci u javnom vrtiću.


Vesna Hrvoj, ravnateljica dječjeg vrtića objasnila je: 'Pokušat ćemo raditi upravo na dvije najvažnije stvari koje su kod te djece problem, a to je uspostava komunikacije, verbalne i neverbalne i poticanje emocionalnih stanja.'


Projekt pomaganja životinjama nastavlja se te su svi gledatelji Farme i Nove TV pozvani da se pridruže ovoj društveno odgovornoj akciji i pomognu životinjama na način da nam šalju svoje felfieje pomoću #FelfieHR na društvenim mrežama, mailom na felfieHR@novatv.hr ili direktnim podizanjem fotografije na službenu stranicu Farme: novatv.hr/farma.


Sve pristigle fotografije objavljene su na službenoj stranici showa, a najbolji će i ovaj put biti objavljeni i u posebnoj rubrici IN magazina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju