Lidija Bljaić naša je sunarodnjakinja koja se nosi sa teškom zdravstvenom situacijom: uklonila je madež za koji su rekli da je bezazlen, a danas joj je melanom metastazirao na pluća i mozak. Zbog krive dijagnoze tuži bolnicu i grčevito se bori za svoj život.

Našem novinaru Mati Barišiću gospođa Lidija otkrila je tko joj je ulio nadu za ozdravljenje: „Jako sam plakala. ne mogu uopće vjerovati da mi se to dešava! On meni nudi besplatno liječenje, u Americi.“ Javio joj se Nick Kostović, inovator iz SAD-a hrvatskog porijekla, tvrdi da će joj pomoći najsuvremenijom tehnologijom.

U večerašnjoj emisiji emitirali smo naš razgovor s Nickom Kostovićem u kojem nam je pobliže objasnio o čemu se radi: „naime radi se o električnoj tekućini koja je vezana u specijalni strujni krug, iz te tekućine izvače se biološki elektroni, to su elektroni koji inače postoje u prirodi samo su sada tehnološkim postupkom ojačani. Oni ne rješavaju samo rak, oni ne samo da ubijaju te stanice već to rade bez štete za mozak , ne samo rak već i moždani udar, neurološke probleme, parkinskone i alzheimere.“

Gospođa Lidija čeka razvoj njene tužbe prema bolnici, ali prije svega okupira ju ozdravljenje i sada skuplja financijska sredstva kako bi što prije otišla u Ameriku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju